Kontakt oss

Anfisalg.no v/Hilgard AS

Org.nr.: 994.539.132
Postboks 134
NO-1416 Oppegård
Norway
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tel: +47 90 03 94 96
Fax: +47 66 80 46 25

RDO

Worldwide Timeshare Hypermarked er tilsluttet Resort Development Organisation-RDO (tidligere OTE).

rdo

Gran Canaria

kart

Klikk på kartet for å se kart på Google!

Velkommen til Anfi del Mar og Anfi Tauro

Drøyt 200 km fra Afrikas vestkyst ligger Gran Canaria, en av de syv øyene som danner øygruppen Kanariøyene. Gran Canaria har et fantastisk, subtropisk klima med en gjennomsnittstemperatur på 23 grader. Øya er ikke stor, men har utrolig mye å tilby sine besøkende. Flotte sandstrender, frodige daler, høye fjelltopper, flotte golfbaner og rike muligheter for alle typer aktiviteter.

Med kun 5 timers flyreise fra Skandinavia er Gran Canaria et sted som kan nytes året rundt
Syd på denne øya, ved Arguineguin, ikke langt fra Puerto Rico hadde den norske gründeren og forretningsmannen Bjørn Lyng (1925 – 2006) en drøm om å skape et ferieparadis.

I dag, ca 20 år etter at arbeidene med å omforme en bratt klippevegg i Barranco de la Verga tok til, fremstår står Anfi del Mar som et meget veldrevet og seriøst Timeshare anlegg.

Den først klubben på Anfi del Mar sto ferdig i 1988. Anfi Beach Club ligger som et gammelt amfiteater. Leilighetene har flott utsikt utover en vakker og velstelt tropisk hage. Med eget lekeområde er Anfi Beach Club ofte førstevalget for barnefamilier. Fra hagen og bassengområdet kan du gå rett ut på den hvite stranden med karibisk sand.

Det andre byggetrinnet var Club Puerto Anfi. Herfra ser du utover marinaen og den hjerteformede øya. Du har kort vei til promenaden med restauranter, butikker og underholdning. Enten du velger en stor penthouse -leilighet, eller en komfortabel suite, vil du bli overrasket over den eleganse du møter på Club Puerto Anfi.

Plassert øverst på anlegget troner Club Monte Anfi. Stille og tilbaketrukket, men allikevel kort vei til alle fasiliteter. Nyt late morgener med frokost på den store terrassen. Se utover det vakre hageanlegget med bassengene, eller se utover det asurblå havet med Arguineguin i bakgrunnen.

Club Gran Anfi ligger i enden av Anfi del Mar og er den nyeste av de fire klubbene. Fra alle de 185 leilighetene kan man nyte en praktfull solnedgang over Atlanterhavet. Du kan gå rett ut til det store oppvarmede badebassenget med separat barnebasseng eller slappe av i boblebadet, eller du kan ta med familien på et slag minigolf. Etter en kort spasertur gjennom parken er du på promenaden og den hvite sandstranden.

Alle leilighetene på Anfi del Mar har selvfølgelig fullt utstyrt kjøkken, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin/tørketrommel og de fleste har egen jacuzzi. Alle suitene og penthouse-leilighetene gir deg samme følelse av luksus og velvære – og det er det som gjør Anfi så spesielt.

Timeshare er for mange et svært belastet ord og historiene er mange om useriøse aktører, anlegg som ikke er blitt bygget, juks og bedrag. I så måte er Anfi del Mar og Anfi Tauro et unntak. Anfi del Mar og Anfi Tauro er veldrevne anlegg med seriøs ledelse som gir førsteklasses service til snart 50.000 medlemmer og deres familier. Å kjøpe en andel på ett av disse anleggene må ikke sees på som en investering for å oppnå finansiell avkastning, men det er en investering i livskvalitet og fremtidige ferieopplevelser for deg og din familie. At over 80 % av våre kunder har en eller flere andeler på Anfi fra tidligere beviser at man trives her og opplever Anfi som et godt sted å feriere.

Kjøper du andeler i 2. håndsmarkedet på Anfi del Mar eller Anfi Tauro gjennom Anfisalg.no får du tilgang til dette fantastiske ferieanlegget til priser som er langt lavere enn kjøp direkte fra utbygger.
Anfisalg.no er helt uavhengig og har ingen bindinger til Anfi del Mar, Anfi Tauro, Anfi gruppen eller noen av deres selskaper

Våre tilbud

- Beach, Anfiuke 5 og 6, Penthouseleilighet med 3 soverom, mandag innsjekking, Kanskje den best beliggende leiligheten på hele Beach. 2 uker i samme leilighet. Høy prisklasse

- Puerto, Anfiuke 10, leilighet med ett soverom, lørdag innsjekking, leilighet i 6 etg, Pris kr. 45.000.-

- Gran, Flytende uke i leilighet med to soverom, fleksibel innsjekking, Pris kr. 39.000.-

Se våre øvrige leiligheter på “andeler til salgs”

Kjøper du andeler på Anfi del Mar fra oss får du tilgang til andre anlegg over hele verden.
worldwide

Vi flyr deg til drømmen

sas

norwegian

ving

apollo