Kontakt oss

Anfisalg.no v/Hilgard AS

Org.nr.: 994.539.132
Postboks 134
NO-1416 Oppegård
Norway
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tel: +47 90 03 94 96
Fax: +47 66 80 46 25

RDO

Worldwide Timeshare Hypermarked er tilsluttet Resort Development Organisation-RDO (tidligere OTE).

rdo

Gran Canaria

kart

Klikk på kartet for å se kart på Google!

Medlemskap

Når du kjøper andel på Anfi del Mar utstedes et medlemskapsertifikat som bekrefter at du er eier av en bestemt leilighet i en bestemt klubb (Puerto, Gran, Beach eller Monte) i en bestemt uke. Eller at du har en flytende andel i en bestemt leilighets type i en bestemt klubb og kan selv velge hvilken uke du vil feriere. Dette sertifikatet er ditt sikkerhetsdokument som sikrer dine rettigheter. Dette sertifikatet utstedes av Anfi del Mar.

Et medlemskap må ikke sees på som en investering for å oppnå finansiell avkastning. Det er en investering i livskvalitet og fremtidige ferieopplevelser for deg og din familie.

En ukeandel på Anfi del Mar er din for alltid og kan testamenteres, selges, lånes - eller leies ut og du kan ha med gjester opp til det antall personer leiligheten er beregnet for. (2, 4, 6 el 8 pers).

Andeler kjøpt i 2. Håndsmarkedet gir ikke innpass i Anfi Vacation Club. Derimot får du, når du kjøper andeler gjennom oss, ett års gratis medlemskap i Worldwide Timeshare Exchange. Se: www.timeshare-exchange.co.uk. Medlemskap her gir deg mulighet til å bytte din uke på Anfi til anlegg over hele verden eller bytte til en annen uke på Anfi, dersom du ett år ønsker forandring. Du kan også spare uken din i inntil 3 år og feriere 3 sammenhengende uker på Anfi eller en av de mange andre timeshare anleggene. Mulighetene er mange. Vi er det eneste resalg firma som kan tilby deg dette.

”Anfi uker” kan variere fra ”kalender uker” sjekk derfor Timeshare kalenderen:.

Klikk her for å se timesharekalender for 2010 - 2015.

Våre tilbud

- Beach, Anfiuke 5 og 6, Penthouseleilighet med 3 soverom, mandag innsjekking, Kanskje den best beliggende leiligheten på hele Beach. 2 uker i samme leilighet. Høy prisklasse

- Puerto, Anfiuke 10, leilighet med ett soverom, lørdag innsjekking, leilighet i 6 etg, Pris kr. 45.000.-

- Gran, Flytende uke i leilighet med to soverom, fleksibel innsjekking, Pris kr. 39.000.-

Se våre øvrige leiligheter på “andeler til salgs”

Kjøper du andeler på Anfi del Mar fra oss får du tilgang til andre anlegg over hele verden.
worldwide

Vi flyr deg til drømmen

sas

norwegian

ving

apollo